Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheaty Darkorbit

PIOMIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Cheatów do gry darkorbit np DMG hack

Z góry dzienki

Nie ma czegoś takiego :D

Jedyne co jest to bot oraz skrypty. Zwiększające DMG jest skrypt (był do czasu wersji nowego klijenta) który tylko WIZULANIE zmieniał DMG tzn że widziałeś tylko TY że bijesz mocniej.

Tyle :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego ..... są tylko boty i bug na osłone ( nie wiem czy jeszcze działa ) i niewiele osób go ma ;)

jaki bug na osłonę ? ja nic takiego nie znam.
Opublikowano

A mógłbyś na pw napisać jak je ustawić?

I wyższy level mają drony tym mają większą wydajność tzn. więcej zadają szkód i więcej mają osłon, ale tu nie oto chodzi bo to każdy wie, spróbuj poustawiać laser i osłony w dronach i na statku, np. na statku full laserów i na statku parę osłon słabszych i a resztę osłon najlepszych i w dronach tak samo to wtedy będziesz miał więcej osłon, niż powinno być, hmm... a może to faktycznie bug, sam nie wiem. Poustawiaj różnie te osłony może coś a tego będzie:)

Jeśli pomogłem? Daj"Lubię to!"

Opublikowano

I wyższy level mają drony tym mają większą wydajność tzn. więcej zadają szkód i więcej mają osłon, ale tu nie oto chodzi bo to każdy wie, spróbuj poustawiać laser i osłony w dronach i na statku, np. na statku full laserów i na statku parę osłon słabszych i a resztę osłon najlepszych i w dronach tak samo to wtedy będziesz miał więcej osłon, niż powinno być, hmm... a może to faktycznie bug, sam nie wiem. Poustawiaj różnie te osłony może coś a tego będzie:)

Ale to o czym ty mówisz to się poprostu zwie osłny cubikowe ze masz w dronach osłonki.

A no osłonę nie istniał bug (teraz nie działa) , lecz był to skrypt jakby "bugujący" pakiet bastiona zmieniając konfigi tzn. zmieniajac konfigi i wysylajc odpowiednio pakietu oosłona wzrastała do paru mld , potem schodził na -1 kk i od nowa

@down :)

Opublikowano

A zna toś cracka do ibota lub kbota??

Japierdole kolejny,którego nie stać na chleb?Czy te 50 zł na Kbota to jest naprawdę aż tak wygórowana suma?...

boyka.jpg

Opublikowano

Moglby ktos opisac tego buga na oslony bo probowalem jakos wyczaic ale sie pogubilem , buga mozna zauwazyc jak ma sie oslony w dronach to jak sie wlozy jeszcze na statek to ma sie mniej oslon :D

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

TO nie jest bug na osłonę tylko jak pomyślisz i różnie poustawiasz w dronach osłonki to będziesz miał więcej osłon, sama matematyka:p

Exploit na osłonę też jest :)

Ale to o czym ty mówisz to się poprostu zwie osłny cubikowe ze masz w dronach osłonki.

A no osłonę nie istniał bug (teraz nie działa) , lecz był to skrypt jakby "bugujący" pakiet bastiona zmieniając konfigi tzn. zmieniajac konfigi i wysylajc odpowiednio pakietu oosłona wzrastała do paru mld , potem schodził na -1 kk i od nowa

@down :)

Skrypt działa dalej, a aby nie zchodziło na - zatrzymywać się dało go na ilu chciałeś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...